AUTO-KENNIS

Omdat een goede auto kopen nog altijd beter is dan de beste garantie!

Aandachtige inspectie van ieder onderdeel bij Auto_kennis

Van A tot Z begeleid worden door onze professional:

Omdat de juiste keuzes maken en de onderhandelingen voeren ons vak is!

Omdat u zelf onervaren bent en zelden een auto koopt:

Iedereen die auto rijdt en er één wil kopen krijgt ermee te maken. De keuze aan gebruikte auto's is enorm! Merk, type, uitvoering, soort brandstof of elektrisch en nog veel meer om te kiezen. En als je dan al weet welk type auto je wilt kopen. Is jouw keuze dan een verantwoorde keuze? Voor een goede prijs? En in welke staat verkeert de uitgezochte auto?

De professionals van Auto-Kennis begeleiden je graag! Vanaf het maken van de keuze voor het type auto, tot en met de daadwerkelijke levering.

 

Waaruit bestaat de Aankoop-Begeleiding  |  Hoe gaat het in zijn werk?

Omdat iedereen anders is. Daarom iets anders verwacht van zijn of haar volgende auto. Omdat iedereen een ander budget heeft en andere voorkeuren. Daarom is de keuze voor een volgende auto heel persoonlijk.

Bij Auto-Kennis staat u centraal. Uw wensen binnen uw budget!

In een kosteloos informatief gesprek luisteren wij graag naar uw wensen en uw ideeën over uw volgende auto. In dit gesprek krijgt u een goed beeld wat een geschikte auto voor u kan zijn. Als het merk en type auto 'gekozen' is gaan wij actief op zoek naar geschikte kandidaten. De professionals van Auto-Kennis kunnen vaak op voorhand inschatten welke aangeboden auto's werkelijk de moeite waard zijn. Auto-Kennis zorgt vervolgens ervoor dat de auto op alle belangrijke punten gecontroleerd wordt, zoals ook bij een aankoop-keuring. Door deze controle weet u dat u een auto koopt zonder verborgen gebreken, zonder nadelig schade-verleden en in een goede staat van onderhoud. Hierdoor hoeft u zelf tot het moment van de werkelijke aankoop-begeleiding niet 'stad en land' af te reizen om mogelijk teleurgesteld weer terug naar huis te reizen omdat de aangeboden auto die totaal niet aan uw wensen voldeed.

Omdat niet iedereen even makkelijk onderhandelt over de prijs die gevraagd wordt voor een auto en de eventuele inruil-auto, neemt Auto-Kennis die zorg u ook graag uit handen. Uitendelijk heeft u met een Aankoop-Begeleiding altijd een prima auto voor een goede prijs. Waar u nog jarenlang plezier van heeft!

Een Aankoop-Begeleiding van Auto-Kennis verdient zich altijd terug!

Wat wordt er gedaan bij de Aankoop-Begeleiding?

  • We zoeken in overleg of samen naar een geschikte occasion.
  • We controleren staat van de auto. Net als bij onze andere keuringen.
  • We onderhandelen namens koper.
  • Afspraken leggen we helder vast.
  • Zo nodig begeleiden we totdat de levering een feit is.

Vanaf €239,-* kunt u zich volledig laten begeleiden.

Herkent u dit?

  • U gaat naar de auto van de advertentie. In het echt is hij veel minder mooi dan hij leek op de foto’s in de advertentie op het internet?
  • Heeft u dat ook wel gehad? Dat de auto die u kocht volgens de verkoper ‘prima in orde is’. Maar dat bij de volgende APK of beurt bij uw garage, u een rekening gepresenteerd kreeg voor reparaties en onderhoud, waar u werkelijk van schrok?
  • Overkwam het ook u, dat bij het afrekenen van de door u gekozen auto opeens een veel hoger bedrag betaald moest worden? Dat er nog ‘afleverings-kosten’ bijkwamen of dat de auto die u wilde inruilen opeens veel minder waard was dan de toegezegde inruilprijs?
  • Kwam u wel eens voor niets bij de aangeboden auto? Omdat die net verkocht was?
  • Bent ook u als vrouw wel eens bij een auto gaan kijken, waarbij u het gevoel kreeg dat de verkoper u alles behalve serieus nam?

Met een Aankoop-Begeleiding van Auto-Kennis is dit allemaal verleden tijd!

Kosten:

Aankoop-Begeleiding:

€239 /incl. BTW

excl. eventuele toeslagen

excl. KM-kosten

Eventuele toeslagen in geval van:

 

Motor meer dan 4 cilinders: €20,-
4-Wiel aangedreven: €20,-
Ouder dan 15 jaar: €20,-
Ouder dan 25 jaar: €50,-
Hybride / Elektrisch: €20,-
MOTORcheckUP olieanalyse: €20,-
Avondkeuring: €20,-
Luxe Camper: €99,-

Voor beschikbaarheid op de door u gewenste tijd of voor andere vragen neemt u eerst telefonisch contact op via ☎ 055-2600 000. Wij staan u graag te woord van maandag tm vrijdag, van 8:30 tot 21:00 en op zaterdag van 8:30 tot 15:00.

Een heel uitvoerige keuring gedaan van een occasion die ik wilde kopen. Een uitgebreide telefonische bespreking van de resultaten en een schriftelijk rapport in de mail binnen 24 uur. Dat is service! Iedereen aan te raden!

Jaap Mulder

Supergoede ervaringen met deze keurmeesters. Al meerdere keren een auto laten keuren, komt altijd met een gedetailleerd rapport via de email en een uitgebreide toelichting mondeling. Goede waarde voor de prijs, zeer tevreden mee.

Rick Viergever

maandag8:30 — 19:30
dinsdag8:30 — 19:30
woensdag8:30 — 19:30
donderdag8:30 — 19:30
vrijdag8:30 — 19:30
zaterdag8:30 — 13:00
zondagGesloten

Het is vrijdag 23:41we zijn GESLOTEN

Contact

Auto-Kennis.nl

Frederikslaan 17 

7316 DN Apeldoorn

Tel: 055-2600000

Mail: info@auto-kennis.nl