AUTO-KENNIS

Omdat een goede auto kopen nog altijd beter is dan de beste garantie!

Hybride Auto

Aankoopkeuring van de Hybride / Elektrische auto:

De Overeenkomsten en de Verschillen:

De overeenkomsten:

Een hybride / elektrische auto dient net als iedere ‘gewone’ auto grondig gecontroleerd te worden. Omdat hybride / elektrische auto’s ook kunnen lijden onder in het verleden slecht uitgevoerd onderhoud, grote schades of teruggedraaide kilometerstanden. Die laatste twee vooral bij voertuigen welke werden geïmporteerd.

De wezenlijke verschillen:

Buiten alle aspecten van een gewone auto hebben Hybride / Elektrische auto’s iets extra:

De elektronica en de accu om op elektriciteit te kunnen rijden. Elektronica die geplaagd kan worden door dure storingen. Maar ook accu’s die weinig energie meer opslaan om de Hybride / elektrische auto te kunnen gebruiken zoals die bedoeld was!

Onze keuring & Hybride / Elektrische auto’s:

De hybride / elektrische auto’s maken dat we bij Auto-Kennis hebben geïnvesteerd in kennis en apparatuur om ook Hybride / Elektrische auto’s goed te kunnen beoordelen.

Om hybride / elektrische systemen te kunnen uitlezen. Uitlezen op aanwezige storingen. Actuele storingen en storingen uit het verleden. Maar ook de capaciteit van de accu’s. De verschillen in de kwaliteit van de cellen en zo nog veel meer belangrijke zaken. Gedegen onderzoek wat een miskoop kan voorkomen bij het kopen van een hybride auto.

Grote verschillen:

Daar waar sommige merken eigenlijk vanaf de start met hybride voertuigen vrijwel foutloze auto’s maakten, zijn er andere merken waar de onbetrouwbaarheid de eerdere jaren en series de boventoon voerde.

Laat uw aanstaande hybride / elektrische auto dan ook keuren voordat u deze koopt bij een partij met de middelen en de kennis om deze te beoordelen: Auto-Kennis!

De Accu | Waar het mis kan gaan:

Hybride Mercedes: Total-Loss door slechte accu:

De eigenaar van een prachtige hybride Mercedes is stom verbaasd als hij erachter komt dat de accu die in zijn hybride Mercedes zit zo slecht is dat deze vervangen moet worden, meer kost dan de auto waard is.

Lees via onderstaande link meer hierover in het artikel in het AD.

“Eigenaar hybride verbijsterd als hij ontdekt dat nieuwe accu meer kost dan zijn auto waard is.”

De eigenaar komt erachter dat zijn Mercedes met een dagwaarde van ongeveer € 14.000, – een nieuw accupakket zou moeten hebben van ongeveer € 17.000,- .

Vervanging van het accupakket zal bijna altijd zeer duur uitpakken. Bij een Aankoopkeuring van Auto-Kennis wordt vanzelfsprekend bij een hybride auto het hybride systeem uitgebreid gecontroleerd.

Hybride Accu

Goede controle Hybride / Elektrische systemen essentieel bij voorkomen hoge kosten:

Uitlezen-Hybride-Auto

In sommige gevallen geeft het dashboard van de Hybride / Elektrische auto het zelf al aan als er storingen zijn. Welke storing precies is vaak nog de vraag dan.

Een goede controle en volledig uitlezen van het voertuig, voorkomt dat u met een Hybride / Elektrische auto komt te zitten met verborgen gebreken.

Laat uw (toekomstige) Hybride / Elektrische auto controleren door een partij met kennis van de Hybride / Elektrische systemen!

Een Hybride /Elektrische auto kan een mooie bijdrage leveren aan het milieu. Bovendien ook nog eens geld besparen bij opladen thuis of aan de zaak in het geval van zonnepanelen.

Een hybride / elektrische auto met een slecht accupakket of storingen kan daarentegen veel geld kosten!

Hybride / Elektrische Auto | De diensten van Auto-Kennis:

Vanzelfsprekend wordt bij de diensten van Auto-Kennis de staat van de Hybride / Elektrische systemen gecontroleerd. Op de capaciteit van het accupakket. Maar ook op het aanwezig zijn van storingen in het hybride / elektrische systeem.

Aankoopkeuring Hybride/ Elektrisch:

€139 /incl. BTW

excl. eventuele toeslagen

excl. KM-kosten

Eventuele kosten toeslagen in geval van:

  • Meer dan 4 cilinder: €20  
  • 4-wiel aangedreven: €20  
  • Hybride / Elektrisch: €20
  • MOTORcheckUP olieanalyse: €20
  • Avondkeuring: €20

Een goed accupakket en een goede werking van het Hybride / Elektrische systeem is essentieel.

Vanzelfsprekend komen deze aspecten uitgebreid aan bod bij onze Keuringen en Aankoop-Begeleiding, maar ook bij ons Auto-Advies.

maandag8:30 — 21:00
dinsdag8:30 — 21:00
woensdag8:30 — 21:00
donderdag8:30 — 21:00
vrijdag8:30 — 21:00
zaterdag8:30 — 15:00
zondagGesloten

Het is zaterdag 18:32we zijn GESLOTEN

Contact

Auto-Kennis.nl

Frederikslaan 17 

7316 DN Apeldoorn

Tel: 055-2600000

Mail: info@auto-kennis.nl