auto-kennis auto keuringen logo
Waarom een Garantie-Afloop-Keuring van Auto-Kennis?
De keuring:
  De gekochte auto:
garantie

Uw garantie staat op het punt af te lopen en u bent van mening dat uw auto gebreken vertoont. Gebreken die kosteloos onder garantie verholpen zouden moeten worden. De verkoper stelt u gerust en zegt dat er echt niets aan uw auto mankeert. U twijfelt?

U wilt gewoon niet het risico lopen dat uw auto al mankementen heeft die onder garantie kosteloos hersteld hadden moeten worden, maar waarvoor u de rekening van herstel na de garantie zelf moet betalen.

Bij twijfel maakt u een afspraak met Auto-Kennis voor een Garantie-Keuring. Wij beoordelen uw auto op mankementen die hersteld zouden moeten worden onder de garantie. In de meeste gevallen zal de verkopende partij de reparatie`s alsnog uitvoeren onder garantie! Wij bemiddelen daar als dat nodig is ook in.

 
Wat wordt er gecontroleerd bij de Garantie-Afloop-Keuring?
  • Uw auto wordt net zo volledig gecontroleerd als bij een aankoopkeuring.
  • Uw auto wordt uitgebreid onderzocht op de gebreken die u meent te hebben opgemerkt.
  • Vanzelfsprekend wordt alle auto-elektronica uitgelezen op aanwezige foutcodes.
  • Gebreken die u zelf nog niet waren opgevallen worden ook opgespoord door ons!
  • Indien noodzakelijk ondersteunen wij u bij het claimen van de garantie bij de verkoper.

Vanaf €99,-* kunt u een garantiekeuring laten uitvoeren.

 
lees hier op welke punten wordt gecontroleerd bij garantie-keuring
 
Afspraak-formulier garantie-keuring

Voor het maken van een afspraak voor een Garantie-Keuring klikt u op de knop afspraakformulier en vult de gevraagde gegevens in.

Voor beschikbaarheid op de door u gewenste tijd of andere vragen neemt u eerst telefonisch contact op via ☎ 055-2600 000. Wij staan u graag te woord van maandag tm vrijdag, van 8:30 tot 21:00 en op zaterdag van 8:30 tot 17:00.

Op verzoek kunnen er beperkt keuringen in de avond uitgevoerd worden. Voor keuringen in de avond geldt een toeslag van € 15,- .

Een gemaakte afspraak kunt u tot 24 uur voor aanvangstijd van de keuring kosteloos annuleren zonder opgaaf van reden. Indien u een keuring annuleert korter dan 24 uur voor aanvangstijd van de keuring dan is Auto-Kennis genoodzaakt u hiervoor 50% van de kosten* van de keuring in rekening te brengen (€49,50).

(* bij annuleringskosten wordt 50% gerekend over de kosten van de door u aangevraagde keuring, kilometerkosten en eventuele toeslagen worden niet gerekend )

 
  Kosten keuring:  

 

Garantie-Keuring €99,-*

*plus €0,19 per gereden km.

Toeslag auto`s ouder dan 15 jaar: €15,-

Toeslag auto`s meer dan 4 cilinders: €15,-

Toeslag 4-wiel aangedreven auto's : €15,-

Toeslag Hybride auto's: € 15,-

Optioneel: MOTORcheckUP olie-test inclusief analyse: € 15,-

Voor berekening van de kilometerkosten voert u onderstaand de postcode van de te keuren auto in:

   

 

 

 

 

 

Droge/Schone Auto:

 

Een keurmeester van Auto-Kennis is best wat gewend, ook met slecht weer. Zou u toch ervoor wil zorgen dat de te keuren auto zoveel mogelijk schoon en liefst droog wordt aangeboden? Om o.a schades en schade-verleden goed te kunnen beoordelen maar ook om veilig te kunnen rijden is dit nodig.