Auto-Kennis: Betrouwbaar, Onafhankelijk en Deskundig!
Het ontstaan:
  • De initiatiefnemers van Auto-Kennis hebben een hoog rechtvaardigheidsgevoel. We hebben met meer dan 30 jaar automotive ervaring, te vaak gezien dat mensen die de verkeerde auto kochten te veel geld uitgaven of zelfs hierdoor in de problemen kwamen
  • De initiatiefnemers van Auto-Kennis zijn zich er als geen ander van bewust dat miljoenen Nederlanders wel autorijden, maar dat slechts weinigen werkelijk de huidige techniek nog kunnen begrijpen. Bij de aanschaf van een volgende auto kan men veel geld besparen door een gebruikte auto aan te schaffen. Maar zonder de juiste kennis kan dit ook onnodig, heel veel geld gaan kosten!

De vraag van de hedendaagse autorijder naar een partij die betrouwbaar, onafhankelijk en deskundig is, heeft geleid tot ons ontstaan. Auto-Kennis repareert en verkoopt geen auto`s en garandeert u daarmee haar volledige onafhankelijkheid.

 
De diensten in de praktijk:
Op het gebied van autokeuringen, adviezen en begeleiding voor de automobilist is Auto-Kennis niet nieuw. Auto-Kennis is een onafhankelijke partij. We voeren keuringen uit en adviseren in úw belang. U kunt zeker zijn van een deskundig en betrouwbaar oordeel. Een Auto-Kennis-keuring of advies geeft u niet alleen heel veel extra zekerheid, u kunt er in de praktijk ook veel geld mee besparen. Auto rijden is immers al duur genoeg!
  • Een goede auto kopen begint bij een Aankoop-Keuring, waardoor u weet wat u koopt. Buiten dat de auto volledig technisch gecontroleerd wordt op kwaliteit en onderhoudsstaat, weet u of de auto de aankoop-prijs waard is en of ze voldoet aan uw verwachtingen.
  • U heeft al een auto gekocht en heeft nog garantie? U wilt zeker zijn dat uw auto geen gebreken heeft die nog onder de garantie kosteloos verholpen zouden moeten worden? Een garantiekeuring is de oplossing.
  • Er werd een reparatie aan uw auto uitgevoerd maar u twijfelt aan de kwaliteit van de uitvoering? Een reparatiekeuring geeft u inzicht over kwaliteit van de uitgevoerde reparatie en de aan u in rekening gebrachte prijs.
  • U wilt een occasion kopen en volledig begeleid worden bij de aanschaf. Advies welke auto bij u en uw budget past, volledige inspectie van de auto op technische kwaliteiten en onderhoudsstaat, een advies op maat en de onderhandelingen voor u gevoerd over de prijs en eventuele inruil van uw huidige auto? Een aankoop-begeleiding is voor u de oplossing.
  • U wilt weten waar u aan toe bent met uw huidige auto. De technische staat weten, advies met betrekking tot onderhoud of reparatie? Een advies over doorrijden met uw huidige auto, of dat de aanschaf van een andere auto de betere keuze is. Met onze dienst Auto-Advies weet u waar u aan toe bent!
 
De mensen achter Auto-Kennis:
  • Zijn uw specialist bij uitstek! Wij kennen door meer dan 30 jaar ervaring uw aan te kopen auto als geen ander.
  • Verkopen en repareren zelf geen auto's en zijn derhalve volledig onafhankelijk & integer!
  • Hebben ervaring vanuit de werkplaats met alle merken en typen auto`s

Auto-Kennis is al weer 18 jaar de onafhankelijke partij in Nederland die de automobilist informeert en begeleidt bij onder andere de aankoop van een occasion tegen eerlijke prijzen. Auto-Kennis streeft naar 100 procent tevredenheid bij haar klanten. Het grootste gedeelte van onze klanten komt voort uit 'mond op mond reclame'. Positieve ervaringen van famillie, vrienden of collega's doen velen besluiten om voor Auto-Kennis te kiezen. U kunt onder andere hier maar ook hier ervaringen lezen zoals klanten die u voorgingen, onze diensten hebben ervaren.

 
   
  Kosten:  

Aankoopkeuring €99,-* Garantiekeuring €99,-* Reparatiekeuring€79,-*

Auto-Advies €99,-*

Aankoop-Begeleiding €199,-*

*plus €0,19 per gereden km.

Toeslag auto`s ouder dan 15 jaar: €15,-

Toeslag auto`s meer dan 4 cilinders: €15,-

Toeslag 4-wiel aangedreven auto's : €15,-

Toeslag Hybride auto's: € 15,-

Optioneel: MOTORcheckUP olie-test inclusief analyse: € 15,-

 

Voor berekening van de kilometerkosten voert u onderstaand de postcode van de te keuren auto in:

   

 

 
 

 

 

 

 

Auto-Kennis, voor een betrouwbaar, onafhankelijk en deskundig advies als het om uw auto gaat!