AUTO-KENNIS

Omdat een goede auto kopen nog altijd beter is dan de beste garantie!

Aandachtige inspectie van ieder onderdeel bij Auto_kennis

Over Auto-Kennis:

Het ontstaan:

Auto-Kennis is alweer 21 jaar dé specialist die op locatie aankoopkeuringen uitvoert.

Maar hoe kwam het zover?

Met regelmaat werden we geconfronteerd met vrienden, kennissen en andere relaties die ons vroegen ‘even mee te gaan om een auto te bekijken’.

Toen de ‘vrouwe des huizes’ eens opmerkte: “Je hebt er haast een job aan”, werd het idee geboren.

Auto-Kennis Aankoopkeuring versus de ANWB Technokeuring:

Toen Auto-Kennis begon, bestond de ANWB Technokeuring nog. Een prima keuring destijds om bij de ANWB je eigen auto of een auto die je wilde kopen, te laten inspecteren.

Je moest dan wel naar een ANWB Technocentrum toe en die werden inmiddels steeds schaarser. Een klein autobedrijf zat er natuurlijk niet op te wachten ‘om vanuit Voorst zijn auto op groene handelaarskentekenplaten mee te geven naar bijvoorbeeld de ANWB in Utrecht’. De handelaarsplaten waren op die manier al snel meer dan een halve dag onderweg, zodat andere potentiële kopers niet konden rijden. En wie betaalt de benzine? Bovendien is je auto zomaar een halve dag ‘uit het zicht’ en er kan dan van alles mee gebeuren in de tussentijd natuurlijk.

Daarom bedacht Auto-Kennis als eerste de aankoopkeuring op locatie!

De mensen achter Auto-Kennis:

  • Zijn uw specialist bij uitstek! Kennen door meer dan 35 jaar ervaring uw aan te kopen auto als geen ander.
  • Verkopen en repareren zelf geen auto’s en zijn juist daarom volledig onafhankelijk & integer!
  • Hebben ervaring vanuit de werkplaats met alle merken en typen auto`s. Scholen continue bij om ook op de hoogte te blijven van de laatste technieken.

Auto-Kennis: voor een betrouwbaar, onafhankelijk en deskundig advies als het om uw auto gaat!

Al weer 21 jaar!

Auto-Kennis is al weer 21 jaar dé onafhankelijke partij in Nederland die de automobilist informeert en begeleidt. Bij onder andere de aankoop van een occasion tegen een eerlijke prijs.

Auto-Kennis streeft altijd daarbij naar 100 procent tevredenheid bij haar klanten. Het grootste gedeelte van onze klanten komt daarom tot op de dag van vandaag voort uit ‘mond op mond reclame’. Positieve ervaringen van famillie, vrienden of collega’s doen velen besluiten om voor Auto-Kennis te kiezen. U kunt onder andere hier maar ook hier de ervaringen lezen van hoe klanten die u voorgingen, onze diensten hebben ervaren.

Een heel uitvoerige keuring gedaan van een occasion die ik wilde kopen. Een uitgebreide telefonische bespreking van de resultaten en een schriftelijk rapport in de mail binnen 24 uur. Dat is service! Iedereen aan te raden!

Jaap Mulder

Supergoede ervaringen met deze keurmeesters. Al meerdere keren een auto laten keuren, komt altijd met een gedetailleerd rapport via de email en een uitgebreide toelichting mondeling. Goede waarde voor de prijs, zeer tevreden mee.

Rick Viergever

maandag8:30 — 19:30
dinsdag8:30 — 19:30
woensdag8:30 — 19:30
donderdag8:30 — 19:30
vrijdag8:30 — 19:30
zaterdag8:30 — 13:00
zondagGesloten
10 Juli - 29 JuliGesloten

Het is zaterdag 20:26we zijn GESLOTEN

Contact

Auto-Kennis.nl

Frederikslaan 17 

7316 DN Apeldoorn

Tel: 055-2600000

Mail: info@auto-kennis.nl