Waarom een auto aankoopkeuring van Auto-Kennis?
De keuring:

De auto van uw keuze:

Particulieren kopen steeds vaker occasions via het internet. Van merk-dealers, maar ook van autohandelaren en particulieren. Voor u als koper is het dan belangrijk dat de auto aan de verwachting voldoet en dat u niet direct met torenhoge rekeningen wordt geconfronteerd! Omdat de auto veel slechter blijkt dan u dacht bij de aankoop. Een keuring van Auto-kennis is dé oplossing. De auto wordt door onze onafhankelijke specialist ter plaatse bij de verkoper gekeurd en er wordt een officieel keuringsrapport opgemaakt. Uiteraard wordt u alles ter plaatse of telefonisch ook nog eens volledig en begrijpelijk uitgelegd. Natuurlijk worden al uw eventuele vragen beantwoord.

Vraag of de auto gekeurd mag worden!

Zelfs als de auto niet door ons of een andere specialist wordt gekeurd, weet u wel hoe de verkoper hier tegenover staat. Wil de verkoper hier absoluut niet aan meewerken, dan heeft u een redelijke kans op een occasion met verborgen gebreken. Iedere betrouwbare verkoper die een betrouwbare occasion aanbiedt, zal geen probleem hebben met een objectieve keuring. Lees hier verder waarom juist NU, een aankoop-keuring ook bij een gerenormeerd bedrijf, alles behalve een overbodige luxe is!

Een aankoopkeuring is overigens niet te vergelijken met een APK keuring. Een auto met zelfs een recente APK- goedkeuring zegt niet veel over de werkelijke staat en onderhouds-staat van de auto.

controlepunten aankoopkeuring
 
 
Na de keuring:

 

koop

  • De auto is in een te slechte staat om verantwoord te kopen en is de kosten van de noodzakelijke reparaties of onderhoud niet waard.
    U krijgt een negatief koop-advies maar blijft hoge kosten bespaard van een gekochte `kat in de zak`.
  • De auto is in een redelijke staat maar heeft belangrijke gebreken die gerepareerd moeten worden . In sommige gevallen wist de verkoper ook niet dat er gebreken waren en komen wij samen tot een oplossing die voor iedereen bevredigend is. De verkoper laat de gebreken herstellen of geeft u bijvoorbeeld een korting op de auto. Hiervoor kunt u zelf de gebreken laten herstellen. Ook kan het zijn dat de aankoopprijs dusdanig laag is, dat met de geschatte reparatiekosten erbij, de aanschaf toch verantwoord is. Wij adviseren u daarin graag.
  • De door u uitgezochte tweedehands auto heeft een prima prijs/kwaliteits-verhouding en is technisch ook nog eens uitstekend in orde! U heeft een betrouwbare gebruikte auto uitgezocht voor een goede prijs. Gefeliciteerd met uw keuze!
 
 
Uiteraard is onze aankoop-keuring vrijblijvend voor u. Zelf bepaalt u natuurlijk of u tot koop over wilt gaan.

Vanaf €99,-* kunt u een aankoopkeuring laten uitvoeren.

 
Afspraak-formulier aankoop-keuring

Voor het maken van een afspraak voor een aankoop-keuring klikt u op de knop afspraakformulier en vult de gevraagde gegevens in.

Voor beschikbaarheid op de door u gewenste tijd of andere vragen neemt u eerst telefonisch contact op via ☎ 055-2600 000. Wij staan u graag te woord van maandag tm vrijdag, van 8:30 tot 21:00 en op zaterdag van 8:30 tot 17:00.

Op verzoek kunnen er beperkt keuringen in de avond uitgevoerd worden. Voor keuringen in de avond geldt een toeslag van € 15,- .

Een gemaakte afspraak kunt u tot 24 uur voor aanvangstijd van de keuring kosteloos annuleren zonder opgaaf van reden. Indien u een keuring annuleert korter dan 24 uur voor aanvangstijd van de keuring dan is Auto-Kennis genoodzaakt u hiervoor 50% van de kosten* van de keuring in rekening te brengen.

(* bij annuleringskosten wordt 50% gerekend over de kosten van de door u aangevraagde keuring, kilometerkosten en eventuele toeslagen worden niet gerekend )

 

 
   
  Kosten keuring:  

 

Aankoopkeuring €99,-*

*plus €0,19 per gereden km.

Toeslag auto`s ouder dan 15 jaar: €15,-

Toeslag auto`s meer dan 4 cilinders: €15,-

Toeslag 4-wiel aangedreven auto's : €15,-

Toeslag Hybride auto's: € 15,-

Optioneel: MOTORcheckUP olie-test inclusief analyse: € 15,-

Toeslagen gelden niet voor reparatie-keuringen

Voor berekening van de kilometerkosten voert u onderstaand de postcode van de te keuren auto in:

   

 

 

   

Droge/Schone Auto:

Een keurmeester van Auto-Kennis is best wat gewend, ook met slecht weer. Zou u toch als koper willen vragen aan de verkoper, of deze ervoor wil zorgen dat de te keuren auto zoveel mogelijk schoon en liefst droog wordt aangeboden? Om o.a schades en schade-verleden goed te kunnen beoordelen maar ook om veilig te kunnen rijden is dit nodig.

sneeuw-auto